fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Alege Toyota Yaris Hybrid, la 18.144Euro

Tva Inclus, prin Programul Rabla

Compactul Yaris te uimeste la fiecare calatorie. Desi are dimensiuni reduse, modelul Yaris este suficient de incapator la interior, astfel incat poate deveni partenerul tau de excursii de week-end sau pentru naveta zilnica. In plus, design-ul atractiv te face sa te indragostesti la prima vedere: farurile sale LED, stopurile in forma de bumerang si jantele de aliaj vor iesi in evidenta de fiecare data.

Care este varianta ta preferata?

  • Yaris Hyrid sau Yaris benzina 
  • Albastru inchis, Argintiu metalizat, Rosu aprins sau alta culoare din cele disponibile
  • Cutie de viteze manuala sau Yaris automat
DESIGN CAPTIVANT

Masina perfecta pentru oras, creata pentru viata urbana, Yaris combina propulsia Toyota Hybrid cu design-ul atragator, care te energizeaza. 

PROPULSIE TOYOTA HYBRID

Yaris Hybrid depaseste barierele conventionalului. Cu un sistem de propulsie bazat pe un motor termic de 1.5 L (116 CP), el accelereaza de la 0 la 100km/h in doar 9.7 secunde. 

SIGURANTA CU TOYOTA SAFETY SENSE

Toyota Yaris nu este doar simpatic. Aceasta masina mica are si grija de tine si de pasagerii tai, cu Toyota Safety Sense – un pachet complet de sisteme de siguranta si de asistenta a soferului.

Bucura-te de dotarile ce asigura confortul calatoriilor in familie:

Aer conditionat automat

Comenzi audio pe volan

Integrare smartphone

Lumini de zi LED

Pachetul Toyota Safety Sense

6 ani garantie***

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?