fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Slide Model disponibil in stoc, livrare rapida

Alege Yaris Cross la un pret special de: 23.775 Euro

NOUL YARIS CROSS

100% Urban. 100% SUV

Noul Toyota Yaris Cross este disponibil acum pentru tine. Versatilul Yaris Cross aduce masina compacta la nivelul urmator: toate calitatile agilului Yaris adaugate unei masini SUV.

Echipat cu un sistem de propulsie Hybrid de cea mai recenta generatie, noul Yaris Cross iese in evidenta prin eficienta si emisiile sale. Oferind optional si un sistem inteligent de tractiune integrala, pentru control complet indiferent de conditiile meteo, alaturi de o multitudine de alte dotari foarte utile in traficul urban, noul Yaris Cross va lasa o amprenta remarcabila in peisajul rutier.

Descarca specificatii
Aspect atragator de SUV, veleitati urbane

In calitate de creatori ai SUV-ului recreational, Toyota a integrat toata experienta sa in noul Yaris Cross. Cu un aspect robust, atletic, un interior spatios si o pozitie inalta pe sosea, noul model ofera toate beneficiile condusului unui SUV, combinate insa cu o caroserie compacta, adecvata traficului urban.

SUV cu tehnologie de ultima generatie

Cel mai nou SUV Toyota beneficiaza de cea mai recenta tehnologie Toyota Hybrid. Propulsat de avansatul motor de 1.5 litri Hybrid Dynamic Force, noul Yaris Cross combina o eficienta excelenta de consum si emisii scazute de CO2 cu putere liniara si raspuns rapid. O combinatie castigatoare pentru oras.

Silueta similara unui diamant slefuit

Inspirat de liniile dure si detaliile precise ale unui diamant stralucitor, forma inaltata a caroseriei Yaris Cross si aripile distinctive asigura aspectul unui SUV atragator si sofisticat. Conceput special pentru gusturile europene, elegantul Yaris Cross este creat pentru viata in oras.

Abilitati de tractiune integrala, eficienta de top

Pentru cei care isi doresc beneficiile unui SUV fara compromisuri, anumite versiuni Yaris Cross sunt echipate cu tractiune integrala inteligenta. O caracteristica unica pentru un SUV compact Hybrid, Hybrid AWD-i ofera capabilitatile tractiunii integrale, dar cu un consum de combustibil si emisii de CO2 reduse.

Spatiu flexibil, solutii smart

Spatiu pentru viata de zi cu zi sau flexibilitate pentru hobby-urile din weekend? Yaris Cross foloseste inteligent spatiul. Adapteaza portbagajul in functie de nevoile tale, cu podeaua reglabila pe inaltime si bancheta rabatabila 40:20:40, si bucura-te de sistemul sau de centuri flexibile dar si de portbagajul cu actionare electrica.

Pentru a comanda Yaris Cross la Toyota Bucuresti Sud sau pentru a face un test-drive, alege modelul si completeaza formularul de mai jos si te contactam noi!

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?