fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

OFERTA Yaris Cross: 1 AN CASCO GRATUIT

NOUL YARIS CROSS

100% Urban. 100% SUV

Noul Toyota Yaris Cross este disponibil acum pentru tine din stoc. Versatilul Yaris Cross aduce masina compacta la nivelul urmator: toate calitatile agilului Yaris adaugate unei masini SUV.

Echipat cu un sistem de propulsie Hybrid de cea mai recenta generatie, noul Yaris Cross iese in evidenta prin eficienta si emisiile sale. Oferind optional si un sistem inteligent de tractiune integrala, pentru control complet indiferent de conditiile meteo, alaturi de o multitudine de alte dotari foarte utile in traficul urban, noul Yaris Cross va lasa o amprenta remarcabila in peisajul rutier.

CADOU

Stai fara grija asigurarii CASCO pentru 1 an de zile!

Pentru orice model Toyota YARIS CROSS achizitionat pana pe 31 DECEMBRIE  2023 iti oferim gratuit asigurare CASCO pentru 12 luni.

Aspect atragator de SUV, veleitati urbane

In calitate de creatori ai SUV-ului recreational, Toyota a integrat toata experienta sa in noul Yaris Cross. Cu un aspect robust, atletic, un interior spatios si o pozitie inalta pe sosea, noul model ofera toate beneficiile condusului unui SUV, combinate insa cu o caroserie compacta, adecvata traficului urban.

SUV cu tehnologie de ultima generatie

Cel mai nou SUV Toyota beneficiaza de cea mai recenta tehnologie Toyota Hybrid. Propulsat de avansatul motor de 1.5 litri Hybrid Dynamic Force, noul Yaris Cross combina o eficienta excelenta de consum si emisii scazute de CO2 cu putere liniara si raspuns rapid. O combinatie castigatoare pentru oras.

Silueta similara unui diamant slefuit

Inspirat de liniile dure si detaliile precise ale unui diamant stralucitor, forma inaltata a caroseriei Yaris Cross si aripile distinctive asigura aspectul unui SUV atragator si sofisticat. Conceput special pentru gusturile europene, elegantul Yaris Cross este creat pentru viata in oras.

Abilitati de tractiune integrala, eficienta de top

Pentru cei care isi doresc beneficiile unui SUV fara compromisuri, anumite versiuni Yaris Cross sunt echipate cu tractiune integrala inteligenta. O caracteristica unica pentru un SUV compact Hybrid, Hybrid AWD-i ofera capabilitatile tractiunii integrale, dar cu un consum de combustibil si emisii de CO2 reduse.

Spatiu flexibil, solutii smart

Spatiu pentru viata de zi cu zi sau flexibilitate pentru hobby-urile din weekend? Yaris Cross foloseste inteligent spatiul. Adapteaza portbagajul in functie de nevoile tale, cu podeaua reglabila pe inaltime si bancheta rabatabila 40:20:40, si bucura-te de sistemul sau de centuri flexibile dar si de portbagajul cu actionare electrica.

Cere oferta pentru Toyota Yaris Cross

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?

    *Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud