fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Pret incepand de la 34.782 € (cu TVA)

CU PROGRAM RABLA

Doar luna aceasta beneficiezi de 8% discount din pretul de lista*

Puternica si cu o prezenta impozanta pe sosea, caroseria  lui RAV4 atrage privirile tuturor, de la elegantele sale faruri cu LED, continuand de-a lungul siluetei captivante si ajungand la superbele sale stopuri cu LED – toate formand un aspect unic si rafinat. Alege versatilitatea RAV4:

 • Propulsie Hybrid (218 sau 222 CP) sau benzina (175 CP)
 • Tractiune față sau integrală 
 • Multiple versiuni de echipare, potrivite pentru fiecare 
Interior conceput in jurul tau

Confortabil si sofisticat, cu suficient spatiu pentru lucrurile care conteaza. RAV4 are un interior contemporan, bine organizat si dotat cu sisteme utile.

RAV4, ca niciun alt SUV

Multumita inovatoarei platforme TNGA (Toyota New Global Architecture), greutatea masinii a fost redusa, centrul de greutate a fost coborat, iar rigiditatea sasiului si vizibilitatea soferului au fost imbunatatite. Rezultatul este un SUV capabil, la volanul caruia poti merge oriunde in siguranta.

Siguranta Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense este o pachet de sisteme de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii mereu in siguranta.

Bucura-te de dotarile versatilului RAV4 Hybrid:

Sistem de propulsie Hybrid

Faruri si stopuri LED

Ecran multi-info de 12,3”

Pachetul Toyota Safety Sense

Garda la sol generoasa

RAV4_Galerie_1

6 ani garantie***

6 ani garantie Toyota

RAV4 Plug-In Hybrid

Pret incepand de la 47.220 € (cu TVA)

CU PROGRAM RABLA


Puternic, dinamic si sigur, RAV4 Plug-in Hybrid ofera o perfomanta uimitoare. Sistemul de propulsie combina cea de-a patra generatie a sistemului Toyota Hybrid cu o baterie Litiu-Ion de mare capacitate, ce-ti permite sa te bucuri de acceleratii imediate si o autonomie potrivita pentru naveta zilnica. Dotat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri si un sistem inteligent AWD-i de tractiune integrala, ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde cu ajutorul celor 306 CP.

Cere oferta pentru Toyota RAV4

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

  Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
  Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
  Cum putem imbunatati aceasta pagina?

  In perioada 1-30 aprilie 2024, ai discount de 8% aplicat la pretul de lista al autovehiculului nou si pretul vopselei, pentru orice Toyota RAV4 Hybrid comandat. Este necesara verificarea eligibilitatii clientilor IKA (International Key Accounts) pentru beneficiile campaniei prin intermediul reprezentantilor Toyota Bucuresti Sud.

  In perioada 1-30 aprilie 2024, ai discount de 6% aplicat la pretul de lista al autovehiculului nou si pretul vopselei, pentru orice Toyota RAV4 Hybrid Plug In comandat. Este necesara verificarea eligibilitatii clientilor IKA (International Key Accounts) pentru beneficiile campaniei prin intermediul reprezentantilor Toyota Bucuresti Sud.

  Pretul este rezultatul aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Toyota Romania si Toyota Bucuresti Sud  si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului RABLA 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou in schimbul casarii a doua autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecarui autovehicul uzat cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si care are norma de poluare Euro 3 sau inferioara  (2X1.500 lei).
  Campania este valabila in perioada 1 – 30 aprilie 2024.