fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

OFERTA Toyota RAV4 Hybrid: de la 38.299Euro tva inclus

Luna aceasta, pentru orice Toyota Rav4 Hybrid comandat, beneficiezi de un discount de 8% aplicat la pretul de lista al modelului + pretul vopselei(cu TVA). 

Puternica si cu o prezenta impozanta pe sosea, caroseria  lui RAV4 atrage privirile tuturor, de la elegantele sale faruri cu LED, continuand de-a lungul siluetei captivante si ajungand la superbele sale stopuri cu LED – toate formand un aspect unic si rafinat. Alege versatilitatea RAV4:

  • Propulsie Hybrid (218 sau 222 CP) sau benzina (175 CP)
  • Tractiune față sau integrală 
  • Multiple versiuni de echipare, potrivite pentru fiecare 
Interior conceput in jurul tau

Confortabil si sofisticat, cu suficient spatiu pentru lucrurile care conteaza. RAV4 are un interior contemporan, bine organizat si dotat cu sisteme utile.

RAV4, ca niciun alt SUV

Multumita inovatoarei platforme TNGA (Toyota New Global Architecture), greutatea masinii a fost redusa, centrul de greutate a fost coborat, iar rigiditatea sasiului si vizibilitatea soferului au fost imbunatatite. Rezultatul este un SUV capabil, la volanul caruia poti merge oriunde in siguranta.

Siguranta Toyota Safety Sense

Toyota Safety Sense este o pachet de sisteme de asistenta pentru sofer care te ajuta in orice situatie, de la detectarea unei potentiale coliziuni pana la monitorizarea indicatoarelor rutiere, astfel incat sa fii mereu in siguranta.

Bucura-te de dotarile versatilului RAV4 Hybrid:

Sistem de propulsie Hybrid

Faruri si stopuri LED

Ecran multimedia de 8” si integrare smartphone

Pachetul Toyota Safety Sense

Garda la sol generoasa

RAV4_Galerie_1

6 ani garantie***

6 ani garantie Toyota

OFERTA RAV4 Plug-In Hybrid: de la 51.342Euro, tva inclus

Puternic, dinamic si sigur, RAV4 Plug-in Hybrid ofera o perfomanta uimitoare. Sistemul de propulsie combina cea de-a patra generatie a sistemului Toyota Hybrid cu o baterie Litiu-Ion de mare capacitate, ce-ti permite sa te bucuri de acceleratii imediate si o autonomie potrivita pentru naveta zilnica. Dotat cu un motor pe benzina Hybrid Dynamic Force de 2.5 litri si un sistem inteligent AWD-i de tractiune integrala, ajunge de la 0 la 100 km/h in doar 6 secunde cu ajutorul celor 306 CP.

Luna aceasta, pentru orice Toyota Rav4 Plug-in Hybrid comandat, beneficiezi de un discount de 6% aplicat la pretul de lista al modelului + pretul vopselei(cu TVA). 

Cere oferta pentru Toyota RAV4

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?