fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Bucura-te de eficienta si versatilitate

Pret incepand de la 21.438 € (cu TVA)

CU PROGRAM RABLA

Doar luna aceasta beneficiezi de 8% discount din pretul de lista*

Corolla Sedan Hybrid poate fi aleasa intr-o multime de culori si nivele de echipare, iar la interior iti ofera o experienta inegalabila, orientata catre calatoriile impreuna cu intreaga familie. Elementele decorative si tapiteria se imbina armonios, spatiile de depozitare sunt generoase si amplasate intuitiv, iar tehnologia este pozitionata la indemana, ca tu sa ai tot ce iti trebuie pentru o calatorie relaxanta si in deplina siguranta.

2023-corolla-sedan-dpl-38_low-res

Accelereaza catre viitor

Toyota Corolla Sedan este realizata pe platforma TNGA (Toyota New Generation Architecture), oferind astfel o experienta unica la volan. In plus, sistemul de propulsie Toyota Hybrid de generatia a cincea, face masina dinamica si o senzatie de acceleratie mai autentica.

2023-corolla-sedan-dpl-41_low-res

Design interior

Toyota Corolla Sedan ofera confort de neegalat pentru fiecare pasager. Oferind spatii de depozitare inteligente, suficient loc pentru picioare si finisaje premium, la volanul acestui model o sa ai parte de calatorii de neuitat, alaturi de cei dragi.

2023-corolla-sedan-dpl-28_low-res

Sisteme de siguranta

Toyota Safety Sense, din dotarea modelului Toyota Corolla Sedan Hybrid, iti ofera linistea sufleteasca de care ai nevoie pe parcursul drumului. Alaturi de suita de tehnologii de asistenta pentru sofer vei face fata situatiilor mai putin placute din trafic.

Descopera familia Toyota Corolla

COROLLA HATCHBACK HYBRID 
Descarca specificatii
COROLLA SEDAN HYBRID
Corolla Sedan 2023
Descarca specificatii
COROLLA SEDAN BENZINA 
Descarca specificatii
COROLLA TS HYBRID
Corolla Touring Sports 2023
Descarca specificatii

Descopera dotarile care transforma Corolla Sedan in masina potrivita pentru familia ta

Propulsie Toyota Hybrid de generatia a cincea

Corolla Hybrid 2023

Design nou la interior

Corolla2023_768x569_design

Gadget-uri moderne

Corolla2023_768x569_gadget

Manevrabilitate si acceleratie imbunatatite

Corolla Sedan 2023

Siguranta Avansata Toyota

chr-900x600TSS

6 ani garantie***

6 ani garantie Toyota

Cere oferta pentru Toyota Corolla Sedan

  Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
  Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
  Cum putem imbunatati aceasta pagina?

  Pretul este rezultatul aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Toyota Romania si Toyota Bucuresti Sud  si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului RABLA 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou in schimbul casarii a doua autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecarui autovehicul uzat cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si care are norma de poluare Euro 3 sau inferioara  (2X1.500 lei).
  Campania este valabila in perioada 1 – 30 aprilie 2024.

  In perioada 1-30 aprilie 2024, ai discount de 8% aplicat la pretul de lista al autovehiculului nou si pretul vopselei, pentru orice Toyota Corolla Sedan Hybrid comandat. Este necesara verificarea eligibilitatii clientilor IKA (International Key Accounts) pentru beneficiile campaniei prin intermediul reprezentantilor Toyota Bucuresti Sud.