fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Descopera familia Corolla

2023 aduce in premiera o serie de imbunatatiri pentru toti cei 4 membri ai familiei Corolla: Hatchback, Sedan, Touring Sports si Cross. Indiferent ce tip de caroserie preferi, noua Corolla promite elemente decorative noi, culori electrizante, gadget-uri moderne la interior, dar si actualizarea sistemelor de siguranta Toyota. In continuare, Corolla ofera o multime de variante din care poti alege, in functie de nevoile tale si ale familiei tale, tipul de calatorii pe care il faci cel mai des si dinamica pe care o astepti de la viitoarea ta masina.

Corolla Sedan – masina de familie pentru cei care isi doresc confortul si spatiul unui sedan, dar si eficienta in consumul de combustibil. 
Corolla Hatchback – masina compacta potrivita pentru cei care isi doresc o masina cu un design spectaculos, cele mai noi tehnologii de asistenta a soferului si un plus de sportivitate. 
Corolla Touring Sports – masina break pentru familii mai mari sau care calatoresc cu animale de familie si au nevoie de un portbagaj incapator.
Corolla Cross – primul SUV hibrid din familia Corolla, ce imbina spatiul generos la interior cu versatilitatea unui SUV si spiritul practic Corolla, cu care ne-am obisnuit 
COROLLA HATCHBACK HYBRID 

Primul lucru pe care il observi la Corolla Hatchback este exteriorul avangardist, care va deveni si mai atragator in noua culoare Albastru Juniper, dar si datorita noilor faruri bi-LED, ce vor fi disponibile pentru versiunile superioare de echipare. Capota joasa, atractiva si grila spectaculoasa asigura aspectul aerodinamic, augmentat de jantele in stil sportiv.

Descarca specificatii
COROLLA SEDAN HYBRID
Corolla Sedan 2023

Noua Corolla Sedan 2023 vine si ea cu o noua culoare ce o scoate in evidenta (Verde Inchis) si o noua experienta la interior, orientata catre calatoriile impreuna cu intreaga familie. In plus, sistemul de propulsie Toyota Hybrid de generatia a cincea, face masina mai dinamica si experienta la volan mai autentica.

Descarca specificatii
COROLLA SEDAN BENZINA 

Corolla Sedan este acum disponibila cu livrare rapida, din stoc. Oferind o tehnologie si un confort de prima clasa, interiorul este la fel de relaxant si convenabil.Cu spatii de depozitare inteligente, spatiu pentru picioare si finisaje premium, va veti bucura in aceeasi masura de calatorie si de destinatie.

Descarca specificatii
COROLLA TS HYBRID
Corolla Touring Sports 2023

Noul break Corolla vine cu toate ingredientele distractiei in familie: integrare smartphone, spatiu amplu pentru pasageri si bagaje si aer conditionat automat cu 2 zone si ventilatie pentru pasagerii din spate. In plus, Toyota Safety Sense beneficiaza acum de actualizari Over-the-air, ce fac calatoriile mai relaxate.

Descarca specificatii
COROLLA CROSS
LP_Corolla_Cross_1080x1080 (1)

Cel mai bine vandut vehicul din lume, redefinit. Puternica si sofisticata, noua Corolla Cross, cu pozitie inaltata la volan, dispune de un caracter practic si vizibilitate imbunatatita, oferind aspectul si senzatia unui adevarat SUV. Deschiderile mari ale portierelor din spate si spatiul amplu pentru cap si zona picioarelor garanteaza acces usor si confort.

Descarca specificatii

Fiecare dintre noile modele Corolla poate fi masina potrivita pentru familia ta, datorita dotarilor sale:

Propulsie Toyota Hybrid de generatia a cincea

Corolla Hybrid 2023

Design nou la interior

Gadget-uri moderne

Manevrabilitate si acceleratie imbunatatite

Siguranta Avansata Toyota

6 ani garantie***

6 ani garantie Toyota

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?