fbpx

Toyota Bucuresti Sud

Slide Toyota Corolla - Masina familiei tale

Alege Toyota Corolla Hybrid
prin programul Rabla* la pret special.

Gama Corolla ofera o multime de variante din care poti alege, in functie de nevoile tale si ale familiei tale, tipul de calatorii pe care il faci cel mai des si dinamica pe care o astepti de la viitoarea ta masina.

Corolla Sedan – masina de familie pentru cei care isi doresc confortul si spatiul unui sedan, dar si eficienta in consumul de combustibil. Disponibila atat cu propulsie 1.8 L Hybrid (122 CP) cat si 1.5 L Benzina (125 CP).
De la 21.690Euro ( TVA inclus)
Corolla Hatchback – masina compacta potrivita pentru cei care isi doresc o masina cu un design spectaculos, cele mai noi tehnologii de asistenta a soferului si un plus de sportivitate. Disponibila cu propulsie 1.8 L Hybrid (122 CP) si 2.0 L Hybrid (184 CP).
De la 20.090Euro (TVA inclus)
Corolla Touring Sports – masina break pentru familii mai mari sau care calatoresc cu animale de familie si au nevoie de un portbagaj incapator. Disponibila cu propulsie 1.8 L Hybrid (122 CP) si 2.0 L Hybrid (184 CP).
De la 21.150Euro (TVA inclus)
COROLLA HATCHBACK HYBRID

Primul lucru pe care il observi la Corolla Hatchback este exteriorul avangardist, care poate deveni si mai atragator cu ajutorul uneia dintre optiunile cromatice Bi-tone. Capota joasa atractiva, grila lata si spectaculoasa precum si farurile LED ii confera un aspect aerodinamic, care este augmentat de jantele in stil sportiv.

Descarca specificatii
COROLLA SEDAN HYBRID

Realizata cu ajutorul platformei Toyota New Generation Architecture (TNGA), Corolla Sedan ofera o experienta la volan cu adevarat superioara. Suspensia imbunatatita, controlul dinamic, dar si motorul hibrid de 1,8 litri pe benzina fac din aceasta un model pentru epoca moderna.

Descarca specificatii
COROLLA TOURING SPORTS HYBRID

Un break ce vine cu toate ingredientele distractiei in familie: integrare smartphone, spatiu amplu pentru pasageri si bagaje si aer conditionat automat cu 2 zone si ventilatie pentru pasagerii din spate. In plus, Toyota Safety Sense vine cu sisteme de siguranta avansata si de asistenta a soferului, ca sa ai parte de calatorii relaxante.

Descarca specificatii

Bucura-te de dotarile ce asigura confortul calatoriilor in familie:

Scaune incalzite

Portbagaj incapator

Integrare smartphone

Faruri full led

Pachetul Toyota Safety Sense

6 ani garantie***

6 ani garantie Toyota

* Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ.

Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.94 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotasud.ro si in showroom.

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?

    Cum putem imbunatati aceasta pagina?