fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Slide Corolla Cross Model disponibil pe stoc

Descopera noua Corolla Cross – primul SUV Corolla Hybrid la un pret special

Te invitam sa faci cunostinta cu noua Toyota Corolla Cross. Afla totul despre noutate si pregateste-te sa testezi Corolla Cross la Toyota Bucuresti Sud!

Combinand caracterul practic al unui SUV spatios, cu tehnologia Toyota Hybrid si siguranta avansata Toyota, Corolla Cross duce conceptul de masina de familie la un nou nivel.

Esti gata pentru o adevarata masina de familie in viata ta? Descopera principalele beneficii pe care ti le va aduce Corolla Cross!

Descarca specificatii
Dotari prietenoase
Corolla Cross la Toyota Bucuresti Sud

Corolla Cross iti ofera siguranta avansata: tehnologiile de siguranta T-Mate si sistemele de asistenta a soferului, inclusiv sistemul de siguranta pre-impact imbunatatit, toate disponibile ca dotari standard, calatoriile sunt mai sigure. In plus, vei fi mereu conectat, datorita echipamentelor de conectivitate la bord, cum ar fi navigarea in cloud in timp real, ecranul tactil HD de 10,5” si integrarii wireless a smartphone-ului, chiar si drumul spre scoala devine mai distractiv.

SUV practic
Corolla Cross la Toyota Bucuresti Sud

Cu o caroserie inaltata, caracteristica unui SUV, Corolla Cross dispune de mai mult spatiu interior decat un hatchback conventional sau un sedan. In plus, ai parte de mai mult spatiu pentru cap si zona picioarelor, iar portbagajul sau spatios este mai usor de utilizat datorita nivelului ridicat de incarcare si a deschiderii largi. 

Motor hibrid
Corolla Cross la Toyota Bucuresti Sud

Noutatile nu se opresc aici. Corolla Cross va veni cu tehnologia Toyota Hybrid de a 5-a generatie, oferind tuturor un motiv sa zambeasca. Un nou motor hibrid de 2,0 litri aduce o combinatie uimitoare de putere, eficienta si emisii scazute de CO2. Datorita sistemului optional de tractiune integrala inteligenta, increderea si linistea sunt noii tai parteneri de drum. Cu o acceleratie imbunatatita, un consum mai mic de combustibil si fara prize la vedere, Corolla Cross Hybrid face ca fiecare calatorie in familie sa fie distractiva. 

Confortul cu care te-ai obisnuit, redefinit

Cel mai bine vandut vehicul din lume, redefinit. Puternica si sofisticata, noua Corolla Cross, cu pozitie inaltata la volan, dispune de un caracter practic si vizibilitate imbunatatita, oferind aspectul si senzatia unui adevarat SUV. Deschiderile mari ale portierelor din spate si spatiul amplu pentru cap si zona picioarelor garanteaza acces usor si confort. In acelasi timp, portbagajul spatios si scaunele rabatabile ofera o flexibilitate binevenita pentru a aborda viata de zi cu zi sau escapadele active. Aici, toata lumea se bucura de drum.

Noul SUV Corolla Hybrid

Datorita inaltimii sale de rulare ridicate si a garzii la sol mai mare, Corolla Cross ofera o vizibilitate si o incredere uimitoare. In plus, design-ul sau elegant si rafinat te va cuceri de la prima intalnire. Asa ca, fie ca te plimbi prin oras sau calatoresti pe drumuri noi, vei ajunge la destinatie relaxat si linistit.

Pentru a primi informatii despre noua Corolla Cross la Toyota Bucuresti Sud, atunci cand va fi disponibila, completeaza formularul de mai jos si te contactam noi!

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?