fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Slide Camry
Hybrid

Alege Toyota Camry Business Hybrid la 36370 Euro!

Prin Programul Rabla

Elegantul Camry este departe de un sedan obisnuit. Aspectul sau impozant aduce eleganta rafinata a sedan de inalta calitate si ii adauga dinamism. Profilul sau modern si fluid este completat de jante de aliaj de 17” si 18”, in timp ce partea frontala este lata, cu o grila impozanta si faruri LED elegante. In plus, sub capota se ascunde o propulsie Toyota Hybrid de 2.5 L (218 CP), ce ii confera eficienta, cuplu instant si un confort exceptional la volan.

Descarca specificatii
PROPULSIE TOYOTA HYBRID

Pentru Camry, propulsia Hybrid nu confera doar eficienta, ci si o experienta la volan lina, fluida si confortabila. In plus, sistemul Toyota Hybrid cu motorul de 2.5 L si 216 CP ajuta mentinerea modului electric (EV) la viteze mai intalte, ajutand astfel la economisirea combustibilului.

INTERIOR ELEGANT SI SPATIOS

Interiorul primitor al lui Camry Hybrid combina maiestria superioara cu spatiul si practicalitatea de care ai nevoie. Liniile fluide creeaza senzatia de spatiu in jurul soferului si pasagerului din fata in timp ce gadget-urile sunt pozitionate la indemana.

SIGURANTA AVANSATA TOYOTA

Pentru calatorii relaxante, Toyota Safety Sense iti vine in ajutor cu sistemele de asistenta a soferului dar si cele ce asigura siguranta tuturor celor ce calatoresc in Camry. In plus, limuzina este dotata cu senzori de parcare, Sistem E-call, 7 airbag-uri si camera video marsarier.

Alege Camry Hybrid si te vei bucura de:

Purificator de aer cu umidificator NanoeTM

Portbagaj incapator – 524 litri

Integrare smartphone

Camera marsarier si senzori de parcare

Pachetul Toyota Safety Sense

6 ani garantie***

* Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ.

Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2021, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2021 si a acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.82 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotasud.ro si in showroom.

** Pretul contine TVA. Oferta este valabila pentru versiunea Toyota Camry Business Hybrid, cu vopsea alb metalizat, in limita stocului disponibil. Termenul de livrare al masinii alese de tine poate varia, in functie de versiunea, culoarea si accesoriile alese. Pastreaza legatura cu consultantul tau de vanzari pentru informatii actualizate cu privire la termenul de livrare al masinii comandate de tine.

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?