fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Pret incepand de la 32.890 € (cu TVA)

CU PROGRAM RABLA

Doar luna aceasta beneficiezi de 8% discount din pretul de lista*

*In perioada 1 – 30 aprilie 2024, iti oferim discount de 8% aplicat la pretul de lista al autovehiculului nou si pretul vopselei, pentru orice Toyota Camry comandat.Este necesara verificarea eligibilitatii clientilor IKA (International Key Accounts) pentru beneficiile campaniei prin intermediul reprezentantilor Toyota Bucuresti Sud.

Elegantul Camry este departe de un sedan obisnuit. Aspectul sau impozant aduce eleganta rafinata a sedan de inalta calitate si ii adauga dinamism. Profilul sau modern si fluid este completat de jante de aliaj de 17” si 18”, in timp ce partea frontala este lata, cu o grila impozanta si faruri LED elegante. In plus, sub capota se ascunde o propulsie Toyota Hybrid de 2.5 L (218 CP), ce ii confera eficienta, cuplu instant si un confort exceptional la volan.

PROPULSIE TOYOTA HYBRID

Pentru Camry, propulsia Hybrid nu confera doar eficienta, ci si o experienta la volan lina, fluida si confortabila. In plus, sistemul Toyota Hybrid cu motorul de 2.5 L si 216 CP ajuta mentinerea modului electric (EV) la viteze mai intalte, ajutand astfel la economisirea combustibilului.

INTERIOR ELEGANT SI SPATIOS

Interiorul primitor al lui Camry Hybrid combina maiestria superioara cu spatiul si practicalitatea de care ai nevoie. Liniile fluide creeaza senzatia de spatiu in jurul soferului si pasagerului din fata in timp ce gadget-urile sunt pozitionate la indemana.

SIGURANTA AVANSATA TOYOTA

Pentru calatorii relaxante, Toyota Safety Sense iti vine in ajutor cu sistemele de asistenta a soferului dar si cele ce asigura siguranta tuturor celor ce calatoresc in Camry. In plus, limuzina este dotata cu senzori de parcare, Sistem E-call, 7 airbag-uri si camera video marsarier.

Alege Camry Hybrid si te vei bucura de:

Purificator de aer cu umidificator NanoeTM

Portbagaj incapator – 524 litri

Integrare smartphone

Camera marsarier si senzori de parcare

Pachetul Toyota Safety Sense

6 ani garantie***

Cere oferta pentru Toyota Camry Hybrid

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

[/vc_row]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?

    Pretul este rezultatul aplicarii cumulative a suportului financiar din partea Toyota Romania si Toyota Bucuresti Sud  si a contravalorii cumulate a primei de casare si a ecobonusurilor prevazute de ghidul de finantare aferent Programului RABLA 2024 in conditiile mentionate in acest paragraf, dupa cum urmeaza: (i) contravaloarea primei de casare pentru achiziționarea unui autovehicul nou in schimbul casarii a doua autovehicule uzate (10.000 lei), contravaloarea ecobonusului pentru casarea fiecarui autovehicul uzat cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si care are norma de poluare Euro 3 sau inferioara  (2X1.500 lei).
    Campania este valabila in perioada 1 – 30 aprilie 2024.