fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

OFERTA Toyota Camry Hybrid: de la 36.250Euro tva inclus

Luna aceasta, pentru orice Toyota Camry comandat, beneficiezi de un discount de 8% aplicat la pretul de lista al modelului + pretul vopselei(cu TVA). 

Elegantul Camry este departe de un sedan obisnuit. Aspectul sau impozant aduce eleganta rafinata a sedan de inalta calitate si ii adauga dinamism. Profilul sau modern si fluid este completat de jante de aliaj de 17” si 18”, in timp ce partea frontala este lata, cu o grila impozanta si faruri LED elegante. In plus, sub capota se ascunde o propulsie Toyota Hybrid de 2.5 L (218 CP), ce ii confera eficienta, cuplu instant si un confort exceptional la volan.

PROPULSIE TOYOTA HYBRID

Pentru Camry, propulsia Hybrid nu confera doar eficienta, ci si o experienta la volan lina, fluida si confortabila. In plus, sistemul Toyota Hybrid cu motorul de 2.5 L si 216 CP ajuta mentinerea modului electric (EV) la viteze mai intalte, ajutand astfel la economisirea combustibilului.

INTERIOR ELEGANT SI SPATIOS

Interiorul primitor al lui Camry Hybrid combina maiestria superioara cu spatiul si practicalitatea de care ai nevoie. Liniile fluide creeaza senzatia de spatiu in jurul soferului si pasagerului din fata in timp ce gadget-urile sunt pozitionate la indemana.

SIGURANTA AVANSATA TOYOTA

Pentru calatorii relaxante, Toyota Safety Sense iti vine in ajutor cu sistemele de asistenta a soferului dar si cele ce asigura siguranta tuturor celor ce calatoresc in Camry. In plus, limuzina este dotata cu senzori de parcare, Sistem E-call, 7 airbag-uri si camera video marsarier.

Alege Camry Hybrid si te vei bucura de:

Purificator de aer cu umidificator NanoeTM

Portbagaj incapator – 524 litri

Integrare smartphone

Camera marsarier si senzori de parcare

Pachetul Toyota Safety Sense

6 ani garantie***

Cere oferta pentru Toyota Camry Hybrid

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?