fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

PROFITĂ DE OFERTA LUNII

Pret incepand de la 40.374 € (cu TVA)*

Toyota Camry redefinește conceptul de sedan; designul sau exterior aerodinamic si interiorul spatios emana eleganta pura. Echipat cu cea de-a cincea generatie de tehnologie hibrida Toyota, performanta sa remarcabila si eficienta sporita fac din Toyota Camry o masina placut de condus.

INTERIOR ELEGANT SI SPATIOS

Interiorul rafinat al lui Camry Hybrid imbina designul practic cu un stil high-end pentru a crea o atmosfera relaxata in habitaclul spatios. Finisajele, materialele si suprafetele alese se armonizeaza perfect, in timp ce tehnologiile de siguranta de ultima generatie sunt integrate in design pentru a va sprijini pe fiecare drum.

PROPULSIE TOYOTA HYBRID

Pentru Camry, a cincea generatie a motorului hibrid face din condus o placere, oferind o acceleratie instantanee, putere si eficienta sporite pentru o conducere mai lina si mai silentioasa.

SIGURANTA AVANSATA TOYOTA

Pentru calatorii relaxante, Toyota Safety System iti vine in ajutor cu sistemele de asistenta a soferului dar si cele ce asigura siguranta tuturor celor ce calatoresc in Camry. In plus, Toyota T-MATE maximizează siguranța datorită asistenței active (Monitorizarea Unghiului Mort, Asistența pentru Ieșirea în Siguranță, Camera de Detecție Spate).

Alege NOUL Camry Hybrid si te vei bucura de:

Purificator de aer Nanoe X

Design interior modern

Inovatie si conectivitate digitala

Asistenta avansata la parcare

Tehnologie avansata pentru siguranta

6 ani garantie***

Cere oferta pentru NOUL Toyota Camry Hybrid

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?

    *Campania se adresează persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 31 iulie 2024, in limita stocului disponibil. Discountul a fost aplicat la pretul de listă al autovehiculului nou   și reprezintă beneficiu acordat de dealer.