fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Slide Toyota C-HR Hybrid
Model disponibil in stoc, livrare rapida

Alege Toyota C-HR Hybrid
la un pret special de doar: 30.650 Euro!

Exista multe modele SUV pe piata din Romania. Insa Toyota C-HR este unic. Poate fi masina ideala pentru calatoriile tale prin traficul urban aglomerat, sau un SUV de familie ce ofera confort si siguranta micilor pasageri. Atat in oras cat si pe autostrada, el imbina eficienta cu dinamica, design-ul captivant si confortul interior.

De ce Toyota C-HR?

  • 2 variante ale sistemului de propulsie Toyota Hybrid: 1.8 litri cu 122 CP sau 2.0 litri cu 184 CP
  • 27 de culori si combinatii cromatice, inclusiv culori metalizate, perlate sau versiuni Bi-tone
  • dotari si functii actualizate 
Descarca specificatii

CADOU

Oferta-CASCO_chr

Stai fara grija asigurarii CASCO pentru 1 an de zile!

Pentru orice model Toyota C-HR achizitionat in perioada 1 ianuarie – 31 martie 2023 iti oferim gratuit asigurare CASCO pentru 12 luni.

Design captivant

De la partea din fata reproiectata pana la amprenta optica a luminilor din spate, Toyota C-HR este pe cat de atragator, pe atat de original si rafinat. Este un crossover conceput pentru a evada din tipare. Exploreaza fiecare detaliu al exteriorului sau si nu vei ramane dezamagit!

Interior confortabil

Daca ai un simt estetic puternic si apreciezi muzica buna, noua Toyota C-HR a fost conceputa sa-ti incante simturile. Scaune care te imbratiseaza, insertii inspirate de forma diamantului si un sistem audio premium JBL, construit special pentru interiorul masinii, care iti permite sa iei petrecerea cu tine oriunde te-ai duce.

Cucereste drumul

Urmatoarea experienta Toyota Hybrid este aici. Cu putere instantanee, eficienta excelenta, dar si acceleratie cu raspund rapid, acest hibrid sfideaza traditia. Toyota C-HR este un SUV urban compact care cucereste fiecare drum cu dinamica si raspuns excelent.

Beneficiaza acum de dotari ce vor asigura confortul si siguranta calatoriilor tale:

Sistem de propulsie Hybrid

Sistem de propulsie Full Hybrid Toyota C HR

Ecran multimedia de 8″ 

Ecran multimedia Toyota C HR

Integrare smartphone

integrare smart phone toyota c hr

Aer conditionat automat pe doua zone

Clima Toyota C-HR

Pachetul Toyota Safety Sense

6 ani garantie***

6 ani garantie Toyota

* Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ.

Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.94 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotasud.ro si in showroom.

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?