fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Alege Toyota Highlander Hybrid cu 7 locuri de la 50.600 Euro*, tva inclus

Familiile numeroase au un motiv de bucurie: SUV-ul hibrid cu 7 locuri Toyota Highlander. O masina incapatoare pentru toate excursiile, vacantele sau drumurile la cumparaturi, care, in curand, va fi disponibila intr-o noua culoare si va veni cu o serie de actualizari ale sistemului Toyota Smart Connect.

De ce Highlander cu 7 locuri?

  • Propulsie Toyota Hybrid, cu eficienta deja cunoscuta
  • Versatilitatea unui SUV combinata cu spatiul interior al unei dube
  • Tractiune integrala AWD-i
Descarca specificatii
Spatiu pentru 7 

Interiorul Toyota Highlander se poate adapta la orice trebuie sa transporti. Daca toate cele 7 locuri sunt ocupate, un portbagaj de 322 litri ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor. Daca rabatezi randul din spate, acesta se extinde la 865 litri, iar daca il rabatezi si pe al doilea, rezultatul este un uimitor spatiu de depozitare de 1909 litri.

Culoare noua

Daca familia ta nu se multumeste cu confortul lui Highlander si isi doreste si o masina cu stil, alege noua culoare verde inchis, rupta parca din frunzele coniferelor de la munte.

Aventuri in familie

Toyota Highlander poate transporta pana la 7 persoane, gratie scaunelor confortabile, ce asigura spatiu generos pentru picioare, indiferent de loc si un acoperis panoramic incredibil. Interiorul sau se poate adapta nevoilor familie si ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor.

Beneficiaza acum de dotari ce vor asigura confortul si siguranta calatoriilor tale:

Sistem de propulsie Hybrid

Toyota Smart Connect

Toyota Highlander Hybrid

Integrare smartphone

Toyota Highlander Hybrid

Portbagaj incapator, spatiu flexibil

Toyota Highlander Hybrid

Pachetul Toyota Safety Sense

Toyota Highlander Hybrid

6 ani garantie***

Highlander_768x569_6_ani_garantie

*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2023, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2023 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud ca producatori validati in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 5 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid sau a unei versiuni pur electrice. Mai multe detalii despre oferta la Toyota Bucuresti Sud

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?