fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Slide Toyota Highlander Hybrid Toyota Highlander Hybrid

Alege Toyota Highlander Hybrid cu 7 locuri la doar 55.275 Euro!

Familiile numeroase au un motiv de bucurie: SUV-ul hibrid cu 7 locuri Toyota Highlander. O masina incapatoare pentru toate excursiile, vacantele sau drumurile la cumparaturi, care, in curand, va fi disponibila intr-o noua culoare si va veni cu o serie de actualizari ale sistemului Toyota Smart Connect.

De ce Highlander cu 7 locuri?

  • Propulsie Toyota Hybrid, cu eficienta deja cunoscuta
  • Versatilitatea unui SUV combinata cu spatiul interior al unei dube
  • Tractiune integrala AWD-i
Descarca specificatii
Spatiu pentru 7 

Interiorul Toyota Highlander se poate adapta la orice trebuie sa transporti. Daca toate cele 7 locuri sunt ocupate, un portbagaj de 322 litri ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor. Daca rabatezi randul din spate, acesta se extinde la 865 litri, iar daca il rabatezi si pe al doilea, rezultatul este un uimitor spatiu de depozitare de 1909 litri.

Culoare noua

Daca familia ta nu se multumeste cu confortul lui Highlander si isi doreste si o masina cu stil, alege noua culoare verde inchis, rupta parca din frunzele coniferelor de la munte.

Aventuri in familie

Toyota Highlander poate transporta pana la 7 persoane, gratie scaunelor confortabile, ce asigura spatiu generos pentru picioare, indiferent de loc si un acoperis panoramic incredibil. Interiorul sau se poate adapta nevoilor familie si ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor.

Beneficiaza acum de dotari ce vor asigura confortul si siguranta calatoriilor tale:

Sistem de propulsie Hybrid

Toyota Smart Connect

Toyota Highlander Hybrid

Integrare smartphone

Toyota Highlander Hybrid

Portbagaj incapator, spatiu flexibil

Toyota Highlander Hybrid

Pachetul Toyota Safety Sense

Toyota Highlander Hybrid

6 ani garantie***

Highlander_768x569_6_ani_garantie

* Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ.

Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii retailerului autorizat Toyota ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului / ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.94 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.

Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii unei versiuni Hybrid care se califica pentru ambele ecobonusuri, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyotasud.ro si in showroom.

*** 6 ani sau 200.000 km in functie de primul termen atins

    Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
    Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
    Cum putem imbunatati aceasta pagina?