fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

PROFITĂ DE OFERTA LUNII

Pret incepand de la 51.485 € (cu TVA)*

Familiile numeroase au un motiv de bucurie: SUV-ul hibrid cu 7 locuri Toyota Highlander. O masina incapatoare pentru toate excursiile, vacantele sau drumurile la cumparaturi, care, in curand, va fi disponibila intr-o noua culoare si va veni cu o serie de actualizari ale sistemului Toyota Smart Connect.

De ce Highlander cu 7 locuri?

 • Propulsie Toyota Hybrid, cu eficienta deja cunoscuta
 • Versatilitatea unui SUV combinata cu spatiul interior al unei dube
 • Tractiune integrala AWD-i
Spatiu pentru 7 

Interiorul Toyota Highlander se poate adapta la orice trebuie sa transporti. Daca toate cele 7 locuri sunt ocupate, un portbagaj de 322 litri ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor. Daca rabatezi randul din spate, acesta se extinde la 865 litri, iar daca il rabatezi si pe al doilea, rezultatul este un uimitor spatiu de depozitare de 1909 litri.

Culoare noua

Daca familia ta nu se multumeste cu confortul lui Highlander si isi doreste si o masina cu stil, alege noua culoare verde inchis, rupta parca din frunzele coniferelor de la munte.

Aventuri in familie

Toyota Highlander poate transporta pana la 7 persoane, gratie scaunelor confortabile, ce asigura spatiu generos pentru picioare, indiferent de loc si un acoperis panoramic incredibil. Interiorul sau se poate adapta nevoilor familie si ofera spatiu amplu pentru lucrurile tuturor.

Beneficiaza acum de dotari ce vor asigura confortul si siguranta calatoriilor tale:

Sistem de propulsie Hybrid

Toyota Smart Connect

Toyota Highlander Hybrid

Integrare smartphone

Toyota Highlander Hybrid

Portbagaj incapator, spatiu flexibil

Toyota Highlander Hybrid

Pachetul Toyota Safety Sense

Toyota Highlander Hybrid

6 ani garantie***

Highlander_768x569_6_ani_garantie

Cere oferta pentru Toyota Highlander

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si alege modelul dorit.
Un reprezentant Toyota Bucuresti Sud – Toyo Motor Center te va contacta in maxim 24 de ore pentru a discuta toate detaliile solicitarii tale!

  Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
  Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
  Cum putem imbunatati aceasta pagina?

  *Campania se adresează persoanelor fizice și juridice și se aplică tuturor comenzilor plasate în perioada 1 – 30 iunie 2024, in limita stocului disponibil. Discountul se aplica la pretul de listă a autovehiculului nou + vopsea (fara TVA) și reprezintă beneficiu acordat de importator si dealer.