fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Cere oferta Toyota Bucuresti Sud pentru modelul tau preferat in programul Rabla sau Rabla Plus.

Alege modelul preferat Toyota, completeaza formularul si cere oferta Toyota Bucuresti Sud in programul Rabla sau Rabla Plus.

PROGRAMUL RABLA CLASIC

Programul RABLA  CLASIC 2023 are la baza acordarea unei tichet in valoare de 7.000 lei pentru o masina veche casata, sau 10.000 lei pentru casarea a doua vehicule uzate.

Tichetul este utilizabil doar pentru achizitia unei masini noi cu noxe emise de maximum 155g CO2/km in regim WLTP. Pentru achizitia unui autoturism nou se pot folosi maximum 2 tichete RABLA.

Pe langa suma de 7.000 lei, pentru o masina veche casata, respectiv 10.000 lei pentru 2 masini vechi casate, utilizatorul poate beneficia de urmatoarele eco-bonusuri suplimentare in cazul in care se indeplinesc conditiile de mai jos:

Ecobonusurile programului Rabla Clasic in 2023:

 • Un eco-bonus de 1.500 lei, pentru casarea fiecarui autovehicul uzat cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si care are norma de poluare Euro 3 sau inferioara („eco-bonus de vechime”).
 • Un eco-bonus de 1.500 lei, pentru cumpararea unei masini al carei motor genereaza emisii de CO2 mai mici sau egale cu 120 g CO2/km in regim WLTP.
 • Un eco-bonus de 1.500 lei pentru achizitia unei masini noi cu sistem GPL/GNC.
 • Un eco-bonus de 3.000 lei pentru achizitia unui autoturism nou hibrid (fara Plug-In).
 • Un eco-bonus de 3.000 lei pentru achizitia unui autoturism nou hibrid(masinile de tip Plug-in Hybrid (PHEV)intra in Programul Rabla Plus).

PROGRAMUL RABLA PLUS

Daca optiunea ta este o masina 100% electrica sau Plug-in Hybrid (PHEV), Programul RABLA Plus ofera urmatoarele tipuri de tichete:

Econobusurile programului Rabla Plus in 2023:

 • Un eco-tichet de 26.000 de lei pentru achizitia unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 80 g CO2/km in regim WLTP, cu conditia obligatorie a casarii unei (1) masini vechi.
 • Un eco-tichet de 29.000 de lei, pentru achizitia unui autoturism nou hibrid Plug-in cu emisii de CO2 mai mici sau egale cu 78g CO2/km in regim WTLP, cu conditia obligatorie a casarii a 2 (doua) masini vechi.
 • Un eco-tichet de 51.000 de lei pentru achizitia unei masini 100% electrice, cu conditia obligatorie a casarii unei (1) masini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea masinii noi achizitionate.
 • Un eco-tichet de 54.000 de lei pentru achizitia unei masini 100% electrice, cu conditia obligatorie a casarii a 2 (doua) masini vechi, dar nu mai mult de 50% din valoarea masinii noi achizitionate.

In cadrul Rabla PLUS se mai poate acorda urmatoarea prima de casare:

Un eco-bonus de 1.500 lei pentru fiecare autovehicul uzat care este mai vechi de 15 ani si are norma de poluare Euro 3 sau inferioara („eco-bonus de vechime”).

Programele RABLA Clasic și RABLA Plus nu pot fi accesate impreuna.

  Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
  Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?
  Cum putem imbunatati aceasta pagina?

  Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.


  *Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud (Toyo Motor Center SRL) ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota. 

  ** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehciulele Toyota Prius Plug-in Hybrid, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid si Toyota bZ4X. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului si a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Plus 2022, prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara , acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si sub rezerva acceptarii Toyota Bucuresti Sud (Toyo Motor Center SRL) ca producator validat in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul si ecobonusul Rabla Plus fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.