fbpx

Toyota Bucuresti Sud

 

Slide CERE OFERTA

Cere oferta Toyota Bucuresti Sud pentru modelul tau preferat in programul Rabla sau Rabla Plus.

PROGRAMUL RABLA CLASIC

Prin Programul Rabla Clasic 2022 se acordă un tichet (prima de casare) in valoare de 6.000 lei pentru o masina  cu o vechime mai mare sau egala cu 6 ani, inmatriculata în Romania, care este casata, cu scopul achiziționarii unei masini noi cu noxe reduse. Masina nou achizitionata trebuie sa aiba un nivel de emisii de noxe de maximum 160g CO2/km in regimul de masurare mixt WLTP. Pentru un autoturism nou se pot folosi 2 tichete Rabla, cu mentiunea ca prima de casare pentru 2 autovehicule este de 9.000 de lei.

In plus fata de suma de pana la 9.000 lei, participantul in Programul Rabla Clasic 2022 poate beneficia suplimentar de alte ecobonusuri, in cazul in care masina pe care doreste sa o achizitioneze indeplinește conditiile de mai jos.

Ecobonusurile programului Rabla Clasic in 2022:

 • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare), pentru cumpararea unei masini al carei motor genereaza emisii de maximum 120 g CO2/km în sistem WLTP;
 • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare) pentru achiziția unei masini cu sistem GPL;
 • Un ecobonus de 1.500 lei (suplimentar fata de prima de casare) pentru fiecare autoturism casat, care este mai vechi de 15 ani si cu norma de poluare Euro 3 sau mai mica, pentru maxim 2 autoturisme
 • Un ecobonus de 3.000 lei pentru achizitia unui autoturism nou hibrid; versiunile de tip Plug-in Hybrid (PHEV) care se incarca de la priza intra in Programul Rabla Plus.

PROGRAMUL RABLA PLUS

In cazul in care optezi pentru o masina 100% electrica sau Plug-in Hybrid (PHEV), prin Programul Rabla Plus 2022 te poti bucura de o multime de beneficii. Pentru inceput, o prima de casare de 26.000 de lei la casarea unui singur autoturism sau de 29.000 lei pentru casarea a 2 autoturisme cu vechime de peste 6 ani, in vederea achizitiei unui autoturism nou, de tip Plug-in Hybrid (PHEV), cu emisii de maximum 80 g CO2/km în sistem WLTP; o prima de casare de 51.000 de lei lei la casarea unui singur autoturism sau de 54.000 lei pentru casarea a 2 autoturisme cu vechime de peste 6 ani, in vederea achizitiei unei mașini cu propulsie 100% electrică sau a unei mașini noi cu pilă de combustie cu hidrogen, dar nu mai mult de 50% din prețul de comercializare. 

Econobusurile programului Rabla Plus in 2022:

 • Un ecobonus de 1.500 de lei pentru fiecare masina mai veche de 15 ani cu norma de poluare pana la Euro 3 inclusiv

Achiziționarea unui autovehicul nou in cadrul Programului Rabla Plus 2022 este posibila doar in cazul in care casezi un autoturism vechi. In cadrul programului Rabla Plus pot fi casate maxim 2 masini rulate.

Alege modelul preferat Toyota, completeaza formularul si cere oferta Toyota Bucuresti Sud in programul Rabla sau Rabla Plus.

Masinile din imagine sunt cu titlu de prezentare.


*Prezentarea pentru vanzarea vehiculelor prin programul Rabla are caracter informativ. Aceasta devine o oferta valabila doar de la momentul la care inscrierile pentru persoane fizice vor fi disponibile in PSIPAN, in perioada valabilitatii campaniei, sub rezerva reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic”), a indeplinirii de catre client a tuturor conditiilor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si a acceptarii Toyota Bucuresti Sud (Toyo Motor Center SRL) ca producator validat in program. Sub conditia indeplinirii cerintelor de mai sus, oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil si presupune aplicarea discountului recomandat, a primei de casare si a ecobonusului/ecobonusurilor calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei) si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Avantajul maxim se poate obtine in cazul alegerii (achizitiei) unei versiuni Hybrid cu emisii CO2 mai mici sau egale cu 120 g/km in sistem WLTP si prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara, insa nu in cazul alegerii unei versiuni Plug-in Hybrid. Mai multe detalii despre oferta pe www.toyota.ro si la dealerii autorizati Toyota. 

** Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil, pentru vehciulele Toyota Prius Plug-in Hybrid, Toyota RAV4 Plug-in Hybrid si Toyota bZ4X. Pretul este obtinut prin aplicarea discountului recomandat, a ecotichetului si a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Plus 2022, prin casarea a 2 (două) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara , acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Plus”). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 si sub rezerva acceptarii Toyota Bucuresti Sud (Toyo Motor Center SRL) ca producator validat in program.  Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul si ecobonusul Rabla Plus fiind calculate in Euro (1 Euro = 4.9 Lei), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. 

  Ajuta-ne sa ne imbunatatim site-ul
  Cat de utila este aceasta pagina pentru a gasi ceea ce cautai?

  Cum putem imbunatati aceasta pagina?